Referenties

TotallyHosted is inmiddels verantwoordelijk voor het hosten van meer dan 10.000 websites. Lees wat enkele van onze klanten vinden op het onafhankelijke overzicht van webhostingbedrijven, Webhosters.nl of ISPGids. Daarnaast staan wij op TrustPilot.

Betrouwbaar serverbeheer
Wij hebben voor JouwWeb gekozen om onze servers door Totallyhosted te laten beheren, omdat wij al meer dan 10 jaar een positieve ervaring hebben!

Fijn is dat het bij Totallyhosted altijd mogelijk is om specifiek voor onze situatie naar een oplossing te kijken. Omdat wij grote volumes draaien was maatwerk zo nu en dan de gewenste oplossing.

Martin en Jorden staan altijd klaar als er (meestal op de meest ongelukkige momenten) onverhoopt een storing voordoet. Daar kunnen wij en onze klanten op vertrouwen.

Wouter Op 05-09-2017 via Trustpilot

Gewldige service en kwaliteit
Snelle top-service en vakwerk van deskundige mensen die met liefde je willen helpen. Ze weten waar ze het over hebben en ze staan geduldig klaar voor je als je ze nodig hebt, zodat jij kan blijven doen waar jij goed in bent. Graag beveel ik Totally Hosted van harte aan!

Vanessa Op 03-08-2016 via Trustpilot

Snelle top-service en vakwerk van deskundige mensen die met liefde je willen helpen. Ze weten waar ze het over hebben en ze staan geduldig klaar voor je als je ze nodig hebt, zodat jij kan blijven doen waar jij goed in bent. Graag beveel ik Totally Hosted van harte aan!

V. Vink Op 01-08-2016 via Webhosters

Fantastische service
Had problemen bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord, omdat mijn mailserver het mailtje niet wilde accepteren. Binnen 2 minuten een reactie terug met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarnaast waren er enkele problemen met de instellingen van mijn account. Ook binnen enkele minuten opgelost. Nog nooit zo'n service meegemaakt. Hier kom ik vaker!

Frank van der Hoek Op 01-06-2016 via Trustpilot

Kwaliteit en service
Staan altijd klaar om te helpen naast de kwaliteit die al geleverd wordt. Top!

Jeffrey Vis Op 07-04-2016 via Trustpilot

Uitstekende hosting service & ondersteuning !!
De medewerkers van TotallyHosted staan altijd voor je klaar en helpen je snel als er een probleem is. .. Prijs & Kwaliteit verhouding ++ ..

M de Jongh Op 16-12-2015 via Trustpilot

klantvriendelijke en vlotte service
Zolang ik gebruik maak van de diensten van Totally Hosted heb ik nooit klachten gehad. Telefonisch goed bereikbaar, emails worden heel snel beantwoord, gewoon lekker samenwerken.

C. Oud Op 12-10-2015 via Trustpilot

Ik vind Totallyhosted een vriendelijke bedrijf met uitstekende service en communicatie

Farhad Sediqi Op 11-10-2015 via TrustPilot

Geweldige service en helpdesk
Bij totallyhosted staan ze altijd voor je klaar om met je mee te denken. Tijdelijke heel veel traffic? no probs.. ze helpen je er zo mee.

Niels Op 01-09-2015 via Trustpilot

Super!
Transfer en trade die niet lukte bij twee andere partijen. TotallyHosted deed de moeite om mij te helpen om het probleem te begrijpen en op te lossen. Snel reageren op emails en geen enkele keer negatief reageren als ik door mijn eigen onkunde weer eens hulp nodig had. Mijn dank is groot!

Frans Op 26-08-2015 via Trustpilot

Goed, snel en klantvriendelijk
De heren bij TotallyHosted weten waar ze het over hebben. Vragen worden snel beantwoord (klantvriendelijk!!) en ze denken met je mee.
Wat mij betreft een top bedrijf!

M. Herrmann Op 01-08-2015 via Trustpilot

Uitstekend
Goede service

Rob Bulk Op 31-07-2015 via Trustpilot

Top, snel, goed en nog veel meer!
Sinds 2007 al klant. Van eigen server, naar reseller hosting en weer naar VPS. Heb al bijna alles gehad en alles was en is goed geregeld!

Top Jorden en Martin!

Francis Op 05-05-2015 via TrustPilot

Top mannen!
Ik werk al sinds 2007 met de mannen van TotallyHosted. Voor mij een uitstekende en betrouwbare partner op het gebied van hosting en domeinnamen. Uitstekende service en altijd supersnelle reactie op vraagstukken, perfect gewoon!

Marcel | EyeMarc Webdesign Op 24-04-2015 via Trustpilot

Professionele, persoonlijke ondersteuning
Goede ondersteuning van mij, een beheerder van 1 website. Toen ik ooit mijn database heb weggegooid was die op zondagavond binnen een half uur teruggeplaatst.

Professionele, persoonlijke ondersteuning onderscheid TotallyHosted van andere hostingpartijen die ik ken.

Haap Op 16-02-2015 via Trustpilot

Prima webhost
Al bijna 10 jaar klant. Dat zegt genoeg?

Wouter Op 04-11-2014 via Trustpilot

Wat een snelheid!
Snelheid is de beste manier om deze webhoster te omschrijven. Snelle webservers, snelle verbindingen, snelle reacties op vragen en snelle oplossingen. Dikke aanrader! We zitten met ons bedrijf inmiddels meer dan een jaar bij TotallyHosted en niets dan lof.

Donald Melenhorst Op 26-05-2014 via Trustpilot

Uitstekend klantenservice *****
Al vele jaren klant, zelfs nu dat ik niet meer in Nederland woon. Geweldig klantenservice: behulpzaam, efficiënt, snel, vriendelijk... en geduldig! TOP!

Fan Op 08-04-2014 via Trustpilot

Overgang naar Totally Hosted perfect geregeld!!
Na veel problemen met het vorige hostingbedrijf, heeft Totally Hosted alles meer dan perfect opgelost. Door korte lijnen en directe oplossingen hebben we veel vertrouwen in het bedrijf.

Max Lease Op 08-04-2014 via Trustpilot

Prima service door de jaren heen
Nu alweer een aantal jaren klant bij Totallyhosted. Waar ik in het verleden vaak tegenaan liep is dat een hoster veel voor zijn nieuwe klanten doet en wat minder voor zijn bestaande klanten. Bij Totallyhosted merk ik dat gelukkig niet. Ze zijn telefonisch en per email goed bereikbaar en komen altijd met een oplossing die ik nodig heb.

Multiwebs Op 11-03-2014 via Trustpilot

Snel en behulpzaam
Ik ben klant sinds 2005. Over de jaren heen is totallyhosted een betrouwbare host gebleken met een hoge uptime. In de meeste gevallen betrof downtime aangekondigd onderhoud en de incidenten die langskwamen werden altijd snel opgelost. Contact gaat meestal via tickets en email. Totallyhosted reageert snel en volledig. Eventuele benodigde acties worden snel uitgevoerd. Ik heb ook een aantal domeinnamen bij ze geregistreerd. Ze sturen dan steeds twee weken voor het aflopen van de opzegtermijn een mail of ik de domeinen nog wil houden en dat ik ze evt binnen twee weken kan opzeggen. Dat is wat mij betreft een perfecte service.

H.J. Gloudemans Op 10-03-2014 via Trustpilot

Supersnelle afhandeling
Jorden en Martin reageren altijd razendsnel op verzoekjes of bij problemen en dat wordt zeer gewaardeerd. Ik ben inmiddels al een kleine 10 jaar klant en dat blijft voorlopig wel even zo :)

Vincent Koopmans Op 05-03-2014 via Trustpilot

Zeer goede ervaring. Geen downtimes en zeer goede service.

Melvin Kuiters Op 28-05-2013 via Webhosters

Goede service en communicatie. Snelle levering van diensten. Hosting is altijd online geweest vanaf de eerst dag. Kort samengevat: Kwaliteit, service en kundigheid.

Bertje Bel Webmedia Op 17-01-2012 via ISPGids

We zijn zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening van TotallyHosted. Verzoeken worden altijd snel en professioneel afgehandeld. We kunnen via het DNS panel ten alle tijden zelf wijzigingen in de DNS aanbrengen, wat ons alle flexibiliteit geeft die we nodig hebben.

Creative Internet Development Op 17-02-2011 via ISPGids

Van af het begin verloopt alles snel en vlekkeloos daarom houden wij ons zoet en als wij iets willen weten is het antwoord ook snel en duidelijk door het Totallyteam beantwoord.
Vandaar dat wij dit ook aan iedereen willen melden.
Groet,
Hermien en Hans

Het Zoethoudertje Op 13-12-2009 via Webhosters

Goed bedrijf!
Iedereen aan te raden!

Evers Telecom Op 11-12-2008 via ISPGids

Totallyhosted is altijd extreem snel in haar reacties. Ook over ingewikkelde vragen willen ze met je meedenken. In een aantal gevallen waren ze ook bereid specifieke dingen in mijn instellingen te veranderen zodat ik bepaalde software kan draaien.
De uptime is heel erg goed en als er downtime is dan is deze kort.

Oeroek Enterprises Op 09-12-2008 via ISPGids

Ik zocht een partij voor een .fr domeinnaam, ik wist al dat totallyhosted een goede provider was en zo denk ik er nog steeds over.

G-Projects Op 09-12-2008 via ISPGids

Ik ben dik tevreden over de geleverde service. Prettig dat je nog persoonlijk te woord wordt gestaan. Reageren snel op e-mail en mijn website is sinds het overzetten naar TH 100% bereikbaar.

Als tekstschrijver bestaat een groot deel van mijn opdrachten uit het schrijven van webteksten. Nieuwe klanten adviseer ik immer hun domeinregistratie en hosting bij TH te regelen.

Laboratoire insanite, copywrite and more Op 09-12-2008 via ISPGids

TotallyHosted is een betrouwbare partner op het gebied van Internet/Hosting. Zij leveren snel en geven deskudig advies. Ook hun producten zijn kwalitatief erg goed en wij als reseller stellen deze eis dan ook.

FR@ Design Op 09-12-2008 via ISPGids

Ik ben al vaak van hosting providers veranderd maar hopelijk verander ik niet meer omdat ik nu eindelijk eens een provider kan vertrouwen.

Ismail O Op 01-09-2008 via ISPGids

Zeer goede ervaring met deze webhoster, prima service en altijd klant vriendelijk.

Doen ook niet moeilijk en denken graag mee over bepaalde dingen.

Gewoonweg: TOP!

Kniest Multimedia Op 23-04-2008 via ISPGids

Ik host al weer meerdere jaren bij Totallyhosted. Ik heb meerdere vragen gehad en die zijn altijd snel beantwoord. Soms zelfs in het weekend of in de avond.

Weinig storingen en goede uptime. Ik gebruik webbuddy om uptime te meten en deze staat regelmatig op 100% en is gemiddeld iets van 99,9%. helemaal prima.

Erik Op 18-12-2007 via Webhosters

Na verkoop van een deel van mijn onderneming een hostingpakket aangeboden gekregen door TotallyHosted. Sinds die tijd host ik hier met veel plezier, zonder enige problemen. Nog geen merkbare storingen meegemaakt, en dat als je zo'n 10+ uur per dag achter de computer zit te werken aan je eigen websites!

Niets dan lof! Ga zo door!

R. van Boxtel Op 26-01-2007 via Webhosters

goede service en altijd online. ga zo door jongens groet Bas

bas Op 10-01-2007 via Webhosters

Deze isp springt er echt uit in support. Ze maken gebruik van een helpdesk met een ticketsysteem dat perfect werkt. Ook de uptime van de diensten is goed.

Ik ben zeer tevreden over deze isp!

Studio 85 Op 23-09-2006 via ISPGids

Top service, je vragen worden snel beantwoord en de dienst is vrijwel nooit down. HEt pakket waarbij je meerdere domeinnamen in een pakket hebt zitten is idd handig. Je kan schijfruimte en datatraffic ruimte zelf verdelen.

Oeroek Op 30-03-2006 via Webhosters

Geachte,

Hierbij wil ik ook even mijn gedacht kwijt over Totallyhosted.
Ik krijg reeds enkele maanden een topservice en support.
Ook worden alle gewensten veranderingen onmiddelijk doorgevoerd. Pakket verkleinen of vergroten,proffesioneel advies en een tophelpdesk! Totallyhosted heeft een drie-dubblele helpdesk: MSN en E-mail maar ook een soort ticketpaneel en een FAQ waar vragen razendsnel beantworden over allerlei vragen. Verder een prima uptime en razensnelle servers.

Totallyhosted staat voor Qualiteit,snelhied en service!

Yannick Neven Op 21-03-2006 via Webhosters

Perfecte service!
in het kort samengevat: Geweldig!!

- Klantvriendelijk
- Snel geholpen
- prijs/kwaliteit= GOED!

Martijn Evers Op 14-03-2006 via Webhosters

Gewoon supper!

Handige tools hebben ze en goede service, online support zoals het hoord.

ga zo door

kevin brugman Op 08-01-2006 via Webhosters

Gebruiksvriendelijk controlpanel, vooral overzichtelijk voor meerdere domeinen. Helpdesk altijd goed bereikbaar, snel antwoord op vragen.

JSC Emmen Op 11-09-2005 via Webhosters

Ik ben bijna 14 maanden door hun gesponsored met mijn FC Twente fansite, en altijd stonden ze voor ons klaar. Ons beginpakket voor de sponsoring had een maximum dataverkeer van 2 GB. Dit is inmiddels al een maximum van 25 GB per maand, mede door hun bijdrage!

Nick Velten Op 12-07-2005 via Webhosters

NBMedia is erg tevreden over de service van totallyhosted.
Ze nemen de tijd voor hun klanten. Je kunt met alle vragen bij ze terecht.

Alle domein aanvragen worden razend snel doorgevoerd.

Kortom een prima en snelle service.

Klaas

klaas oostendorp Op 02-04-2005 via Webhosters

Ik zit inmiddels enkele maanden bij deze host, zo ongeveer vanaf het begin, en ben uiterst tevreden. Snelle servers, vakkundige mensen en daarnaast goede service.

Benne Holwerda Op 09-03-2005 via Webhosters

Perfecte en supersnelle service. Erg handig systeem trouwens om meerdere domeinnamen per hosting pakket te kunnen hebben.

Jouke Garretsen Op 02-12-2004 via Webhosters
Overtuigd van onze kwaliteit?